Hos Spejlspecialisten sælger vi intelligente og flotte spejle

Hos Spejlspecialisten sælger vi intelligente og flotte spejle, som er designet af 2 arkitekter. Vores fokus ligger på både kvalitet, funktion og design, og vi brænder for at sælge produkter, der imødekommer alle de behov, du som har i hverdagen.

Vi leverer vores arkitekt designede spejle i hele Danmark, Sverige og Norge fragtfrit, og leveres typisk inden for 1-3 arbejdsdage.

 

Spejlspecialisten går meget op i kvalitet, funktion og design, og alle vores spejle er designet med indbygget lys, som giver rummet mange fordele både på badeværelset, i soveværelset og i entréen.  Vi tilbyder derfor innovative og teknologiske spejler, der både er smart og særdeles praktisk, da det giver hele familien mulighed for at se sig selv, og du slipper for overraskelser i det rigtige lys. Vores spejle skaber en helt speciel atmosfære i form af lys og design, og hos os finder du spejle, der lyser rummet op med et behageligt lys, hvor de fleste er med LED pærer.  Vores spejle giver et både rummet noget flot at se på, og er praktisk for alle.

 

Spejlspecialisten har et stort udvalg af spejle der er energibesparende og bygget med brug af genanvendelige materieler. Derudover har de indbygget LED lys, bluetooth, berøringsfølere, varme og meget mere. 

 

Du er altid velkommen til at kontakte os på telefon eller e-mail, hvis du har spørgsmål eller kommentarer.